Tv inspektion og spuling

TV-inspektion og kloakrensning

Vi tilbyder autoriseret hjælp til TV-inspektion og rensning

Har du problemer med din kloak? Så står vi hos Lyngholm ApS klar til at hjælpe dig med autoriseret TV-inspektion og spuling af din kloak til konkurrencedygtige priser.

Vi har en autoriseret kloakmester, der blandt andet kører ud til private boligejere i Gråsten, Aabenraa og Sønderborg kommune for at foretage kloakrensning, spuling af kloak samt TV-inspektion af kloak og andre former for kloakservice.

Oplever du problemer med din kloak, kan vi hjælpe dig med at undersøge hvor problemet kommer fra, og hvorfor det er opstået. Ligesom vi naturligvis også sørger for udbedring af årsagen, så du igen kan få en kloak, der fungerer som den skal.

Hvornår er en spuling af kloak en god ide?

Mange husejere bliver først bekendt med problemerne med deres kloak, når skaden er sket.

Det kan for eksempel være, når kloakken begynder at lugte slemt, eller når toilettet eller håndvasken begynder at stoppe til. I disse tilfælde kan det være nødvendigt at foretage en kloakspuling for at fjerne eventuelle propper i kloakken.

Omvendt kan det også være en god ide at få spulet kloakken fra tid til anden, selvom der ikke umiddelbart er nogen problemer med kloakken.

På den måde kan du nemlig forebygge disse gener, der kan kræve en akut kloakmester, hvis toilettet for eksempel ikke kan trække ud. Med en regelmæssig spuling og rensning af kloak kan du således sikre dig, at din kloak altid fungerer, som den skal.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag og bestil tv-inspektion og kloakrensning

Ved du ikke, hvad der er galt med din kloak? Så kan vi foretage en TV-inspektion for at undersøge, hvor udfordringen ligger henne, så vi efterfølgende kan igangsætte den bedste løsning. Ved du allerede, at du har en stoppet kloak, kan vi komme ud og foretage en grundig spuling af afløb, så det igen fungerer, som det skal.

Ønsker du at bestille en TV-inspektion eller en spuling af kloak, eller vil du indhente et tilbud med en skarp pris, er du velkommen til at kontakte os enten på telefon (+45) 25 34 60 97, på e-mail info@lyngholmkloak.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden.

Vi tilbyder desuden også rottesikring ved at montere en rottespærre i din kloak, kloakseparering eller hvis du har rørskader som skal ordnes.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Udfyld kontaktformularen – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 25 34 60 97
info@lyngholmkloak.dk