Støbning af fundament og gulve

Støbning af fundament til hus, skur eller garage

Vi har fokus på høj kvalitet og lave priser

Leder du efter en entreprenør, som tilbyder støbning af fundament? Så har du fundet det rette sted. Hos Lyngholm ApS har vi specialiseret os i fundament- og sokkelarbejde. Det kan være i forbindelse med byggeri af et hus, et skur eller en garage med videre.

Vi lægger stor vægt på at være fleksible og hurtige, samt levere løsninger af høj kvalitet, som du kan være glad for i mange år fremefter – og det hele er selvfølgelig til konkurrencedygtige priser.

Vi holder til i Gråsten, hvorfra vi kommer ud til kunder i Aabenraa, Sønderborg og omkringliggende byer.

Vi sikrer et korrekt støbearbejde til dit byggeri

Vi tilbyder støbning af fundament og sokkel i forbindelse med nybyggeri og tilbygning. Vi har mange års erfaring med alle typer fundamenter, fra støbning af fundamentet til et mindre skur til støbning af fundamentet til en hel ejendom.​

Kontakt os i dag

Få et tilbud på støbning af fundament og sokkel

Kontakt os gerne allerede i dag for at få en snak om dit kommende byggeri, hvor vi gerne står til rådighed med professionel rådgivning. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven og for at lave en vurdering. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Udfyld kontaktformularen – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 25 34 60 97
info@lyngholmkloak.dk