Rørskader

Rørskader ordnes hurtigt og effektivt

Vi leverer holdbare løsninger i høj kvalitet

Har du haft rørskader? Så kan vi hjælpe dig. Hos Lyngholm ApS kan vi som autoriseret kloakmester hjælpe med alle former for skader på rør, afløb og kloak med videre. Vi har stor erfaring med forsikringsskader, og vi har naturligvis konkurrencedygtige priser.

Vi er et mindre kloakfirma, og derfor er vi fleksible, effektive og hurtige. Vi lægger altid vægt på at levere holdbare løsninger i høj kvalitet, så vi får tilfredse kunder. Vi servicerer kunder i blandt andet Gråsten, Sønderborg,Aabenraa og mange andre steder. ​

Vi sikrer en korrekt udbedring af skaden

Du bør altid kontakte os, før du kontakter dit forsikringsselskab, hvis du opdager eller får mistanke om synlige eller skjulte rørskader i dit hus. Dermed kan vi varetage dine interesser og sikre, at rørskaden bliver udbedret korrekt og forsvarligt. Samtidig kan vi sikre, at vi finder og lokaliserer alle andre eventuelle skader.

De fleste rør er skjult under gulvet, i væggen eller i jorden. Derfor kan der gå mange år, før man opdager en eventuel skade. Det mest tydelige tegn på en skade kan være et stoppet afløb, men det kan også være en dårlig lugt. Andre tegn kan være mug og skimmel eller andre ting, som forandrer sig. ​

Kontakt os i dag

Kontakt os for at høre om skjulte rørskader​

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil høre mere om rørskader. Vi kommer naturligvis så hurtigt som muligt, hvis du har en rørskade. Vi kommer også gerne ud, hvis du har en mistanke om en skade. Såfremt der ikke er tale om en forsikringsskade, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Udfyld kontaktformularen – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 25 34 60 97
info@lyngholmkloak.dk