Kloakering og separering

Kloakseparering af regn- og spildevand

Er du blevet pålagt at separere dit regn- og spildevand af kommunen? Hos Lyngholm ApS kommer vi gerne ud og hjælper dig med separeringen.

Hvorfor er det nødvendigt med kloakseparering?

Før i tiden var det meget almindeligt, at regn- og spildevand løb i samme rør – i et såkaldt fællessystem.

Problemet med fællessystemet er dog, at de overbelastes ved kraftige regnskyl, så kloakkerne løber over.

Derved løber spildevandet (blandet med regnvand) over og ud i naturen. Eller i værste tilfælde løber vandet tilbage i systemerne og op gennem gulvafløb i husene – især i huse med kælder.

Skal du have separeret dit regn- og spildevand eller har du rørskader? Vi hjælper med kloakseparering og rørskader i Sønderborg, Gråsten og Aabenraa.

På grund af klimaændringerne forekommer de kraftige regnskyl stadig oftere, og kommunerne er derfor i fuld gang med at separere regn- og spildevand i hovedledningerne.

Dermed stiller de krav til husejerne om at gøre det samme på egen grund inden for det efterfølgende år. Har du derfor brug for professionel hjælp til kloakseparering, så kontakt os gerne allerede i dag.​

Hvad koster separeringen?

Vores priser på kloakseparering varierer fra opgave til opgave, og derfor udarbejder vi gerne en specifik pris til dig på lige netop din opgave, så snart vi ved lidt mere om omfanget af opgaven og den nuværende kloakering på din grund.

Vi sender gerne et uforpligtende tilbud og står til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål omkring kloakseparering, eller kunne tænke dig at høre mere om nødvendigheden heraf.

Vi løser hovedsageligt opgaver for private husejere i områderne omkring Gråsten, Sønderborg og Aabenraa. Skal vi også komme forbi hos dig?

Vi hjælper også gerne med rørskader, spuling af kloak og rottesikring.

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud fra vores kloakmester

Ring til vores kloakfirma på telefon (+45) 25 34 60 97 eller send en e-mail til info@lyngholmkloak.dk, hvis du har brug for hjælp fra en entreprenør eller autoriseret kloarkmester.

Er det en større opgave, der skal løses, kommer vi gerne forbi og vurderer omfanget, før vi sender dig et gratis og uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Udfyld kontaktformularen – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 25 34 60 97
info@lyngholmkloak.dk