Isolering af kælder og omfangsdræn

Udvendig isolering af kælder

Vi leverer holdbare isoleringsløsninger

Skal vi hjælpe dig med udvendig isolering af kælder? Hos Lyngholm ApS har vi stor ekspertise med udvendig efterisolering af kældre, krybekældre og lignende. Vi udfører isoleringsarbejde i området omkring Gråsten, Sønderborg og Aabenraa.

Vi lægger stor vægt på at levere langtidsholdbare isoleringsløsninger af høj kvalitet, som du kan være glad for i mange år fremefter – selvfølgelig til konkurrencedygtige priser.

Hold kulden ude med efterisolering

Kælderen bliver tit overset i en bolig, når der tales om varmeregninger og CO2-udledning. En udvendig efterisolering af din kælder er ikke kun gavnligt for varmeregningen – det giver også et langt bedre indeklima. Derudover vil en udvendig efterisolering af kælder afhjælpe fugt i kældervæggene, hvis væggene evt. skaller af, hvis der er fugtskjolder, eller hvis der løber vand ind i kælderen.

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud på udvendig isolering af kælder​

Kontakt os gerne i dag, hvis du vil høre mere om efterisolering af dit hus og om vores priser. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven og for at lave en vurdering. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for udvendig isolering af kælder.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Udfyld kontaktformularen – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 25 34 60 97
info@lyngholmkloak.dk