Entreprenør

Entreprenørarbejde

Skal du have bygget nyt, bygget til eller bygget om? Eller måske skal haven ryddes op? Vi er din lokale entreprenør, og står klar til at hjælpe.

Har du ikke overskuddet eller muligheden for selv at ordne projektet, står vores entreprenør altid klar til at tage hånd om opgaven og hjælpe med det hårde arbejde.

Uanset størrelsen på dit projekt står vi klar til at hjælpe dig i mål.

Fra vores base i Gråsten hjælper vi kunder i både Aabenraa og Sønderborg kommune.

Hvilke opgaver løser vi?

Høj kvalitet

Ovenstående er blot et udsnit af de arbejdsopgaver, vi har udført for en række kunder i både Sønderborg og Aabenraa kommune.

Vi er et mindre firma, og vi er derfor meget fleksible i vores tilgang til opgaverne for at sikre, at du som kunde altid bliver tilfreds.

Vores evne til at udføre arbejdsopgaver begrænses ikke af vores størrelse – tværtimod, har vi gode lokale samarbejdspartnere på tværs af fagområder.

Så har du brug for at få løst en opgave, der kræver involvering af flere håndværkere med forskellige fagbaggrund, så kontakt endelig Lyngholm ApS. Vores mangeårige erfaring betyder, at vi har et godt kendskab til områdets øvrige håndværkere og samarbejder gerne efter behov og hvor det er nødvendigt.

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud fra vores entreprenør

Har du brug for hjælp til en entreprenør-opgave i Gråsten eller omegn?

Ring til Lyngholm ApS allerede i dag på: (+45) 25 34 60 97. Så tager vi en snak om hvilke muligheder vi har for at hjælpe dig.

Du er også velkommen til at sende en mail til: info@lyngholmkloak.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Bor du i Sønderborg eller Aabenraa kommune, kommer vi gerne forbi og vurderer omfanget af opgaven, før vi sender et gratis og uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Udfyld kontaktformularen – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 25 34 60 97
info@lyngholmkloak.dk