Belægning

Flisebelægning

Skal der udføres belægningsarbejde omkring dit hus?

Uanset om det drejer sig om en ny indkørsel, flisebelægning til terrassen eller en ny gangsti, så kan Lyngholm ApS varetage din opgave. Vi udfører belægningsarbejde i og omkring Gråsten, Aabenraa og Sønderborg.

Vi tager altid højde for dine ønsker og vil i fællesskab lægge en plan for, hvordan du din flisebelægning skal se ud, hvorefter vi udfører arbejdet efter din vision.​​

Hvilken belægningsopgave kan vi hjælpe med?

Vores entreprenør hjælper dig med glæde, når du skal have udført belægningsarbejde. Det kan for eksempel være stisystemer, en terrasse, en indkørsel eller flotte fliser til gårdhaven, og vi arbejder med lige præcis det belægningsmateriale, du ønsker.

Vi har stor erfaring med blandt andet:

  • Støttemure
  • Lægning af fliser
  • Lægning af tegl
  • Lægning af herregårdssten
  • Andre former for brolægning

Vi hjælper også gerne med opgravning af rødder og buske i forbindelse med etablering af ny flisebelægning. Skal du have lagt nye fliser i forbindelse med kloakarbejde – står vi naturligvis også til rådighed i den forbindelse.​

Kontakt os i dag

Indhent et godt tilbud på din nye flisebe​lægning

Uanset hvilken form for flisebelægning du drømmer om, så er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og et prisoverslag på det ønskede belægningsarbejde.

Vi hjælper også gerne med støbning af fundament, isolering af kælder, nedrivning og nedbrydning.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Udfyld kontaktformularen – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 25 34 60 97
info@lyngholmkloak.dk