Kloak-TV & spuling af kloak udføres af autoriseret kloakfirma

Har du problemer med din kloak?

Så står vi hos Lyngholm ApS klar til at hjælpe dig med autoriseret kloak-TV og spuling af kloak.

Vi er en autoriseret kloakmester, der blandt andet kører ud til private boligejere i Gråsten, Aabenraa og Sønderborg kommune for at foretage kloakrensning, spuling af kloak samt TV-inspektion af kloak og andre former for kloakservice.

Oplever du problemer med din kloak, kan vi dermed hjælpe dig med at undersøge, hvor problemet kommer fra og hvorfor det er opstået.

Ligesom vi naturligvis også sørger for udbedring af årsagen, så du igen kan få en kloak, der fungerer, som den skal.

Få tilbud på kloak-tv & spuling

TV-inspektion af kloak, hvornår er spuling en god ide?

Mange husejere bliver først bekendt med problemerne med deres kloak, når skaden allerede er sket.

Det kan for eksempel være, når kloakken begynder at lugte slemt, eller når toilettet eller håndvasken begynder at stoppe til. I disse tilfælde kan det være nødvendigt at foretage en spuling af kloakken for at fjerne eventuelle propper i kloakken.

Omvendt kan det også være en god ide at få spulet kloakken fra tid til anden, selvom der ikke umiddelbart er nogle problemer med kloakken.

På den måde kan du nemlig forebygge disse gener, der kan kræve en akut kloakmester, hvis toilettet for eksempel ikke kan trække ud.

Dermed kan du sikre dig, at din kloak altid fungerer, som den skal.

Kontakt os i dag & bestil kloak-TV og spuling af kloak

Ved du ikke, hvad der er galt med din kloak?

Så kan vi foretage en TV-inspektion for at undersøge, hvor udfordringen ligger henne, så vi efterfølgende kan igangsætte den bedste løsning.

Ved du allerede, at din kloak er stoppet til, kan vi komme ud og foretage en grundig spuling, så den igen fungerer, som den skal.

Ønsker du at bestille kloak-TV og spuling af kloak, er du velkommen til at kontakte os enten på telefon: 25 34 60 97, eller på e-mail: info@lyngholmkloak.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden.

Ring til os
Skriv til os

Belægning

Kloak

Separering

Rotteskader