Kloakseparering: Separering af regn- og spildevand

Leder du efter et firma, der kan hjælpe dig med kloakseparering i Gråsten, Aabenraa, Sønderborg eller omegn? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Lyngholm ApS kommer vi gerne en tur forbi din adresse for at udføre separering af kloak.

Hvorfor er det nødvendigt med kloakseparering?

Før i tiden var det meget almindeligt, at regn- og spildevand løb i samme rør – i et såkaldt fællessystem.

Problemet med fællessystemet er dog, at de overbelastes ved kraftige regnskyl, så kloakkerne løber over.

Derved løber spildevandet (blandet med regnvand) over og ud i naturen. Eller i værste tilfælde løber vandet tilbage i systemerne og op gennem gulvafløb i husene – især i huse med kælder.

På grund af klimaændringerne forekommer de kraftige regnskyl stadig oftere, og kommunerne er derfor i fuld gang med at separere regn- og spildevand i hovedledningerne.

Dermed stiller de krav til husejerne om at gøre det samme på egen grund inden for det efterfølgende år. Har du derfor brug for professionel hjælp til dette, så kontakt os gerne allerede i dag.

Hvad koster separatkloakering?

Vores priser på kloakseparering varierer fra opgave til opgave, og derfor udarbejder vi gerne en specifik pris til dig på lige netop din opgave, når vi ved lidt mere om omfanget af opgaven og den nuværende kloakering på din grund.

Hos Lyngholm ApS kommer vi gerne ud og giver dig et uforpligtende tilbud. Vi står også til rådighed for dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring separering af kloak, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om nødvendigheden heraf.

Vi løser hovedsageligt opgaver for private husejere i områderne omkring Gråsten, Sønderborg og Aabenraa. Skal vi også komme forbi dig?

Ring til os
Skriv til os

Belægning

Kloak

Separering

Rotteskader