ROTTESIKRING: MONTERING AF ROTTESPÆRRE I KLOAK

Har du problemer med rotter i kloak på din grund, og har du brug for professionel rottebekæmpelse, er du kommet til det helt rette sted. Hos Lyngholm ApS er vi specialister inden for bekæmpelse af rotter, og vi tilbyder blandt andet rottesikring ved at montere en rottespærre i kloakken hos kunder i Gråsten, Aabenraa, Sønderborg og omegn.

Få et tilbud

Få et 

uforpligtende tilbud

Har du  spørgsmål, eller ønsker du et 

uforpligtende tilbud?

 Udfyld kontaktformularen – 

så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

UNDGÅ ROTTER I KLOAKKEN MED EN ROTTESPÆRRE

Rotter findes over alt i de danske kloakker. Her lever de nemlig ganske uforstyrret med masser af mad og ingen fjender.

Men når rotterne skal yngle, søger de dog steder hen, hvor de kan være i fred for rindende vand, hvilket ofte er i nedlagte ledninger, som ikke er lukket rigtigt af, eller ved at gnave hul i kloakrørene.

Laver rotterne hul i et kloakrør, kan det skabe store problemer. Det kan både være i form af forstoppelse af kloakken eller underminering af for eksempel indkørsler, terrasser eller i værste fald gulve i badeværelser, køkkener og lignende.

Det er kommunens ansvar at bekæmpe rotter i de offentlige kloakker, men alle grundejere er forpligtet til at begrænse rotternes levemuligheder mest muligt. Dette kan for eksempel gøres ved at sætte en rottespærre i kloakrørene.

En rottespærre må kun installeres af en certificeret rottespærre-montør – og det er vi naturligvis hos Lyngholm ApS!

HAR DU PROBLEMER MED ROTTER? VI TILBYDER PROFESSIONEL ROTTESIKRING

Oplever du problemer med rotter i kloak, i dine rør eller andre steder i hjemmet?

Så kontakt os endelig med det samme. Du kan med fordel ringe til os på telefon 25 34 60 97 for en uforpligtende snak om, hvilke muligheder der vil være mest optimale for dig i forbindelse med rottesikring. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skarp pris på montering af rottespærre.

Du skal også være velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden eller skrive til os på e-mail info@lyngholmkloak.dk.

Vi tilbyder rottesikring til fordelagtige priser i Gråsten, Sønderborg og Aabenraa.

Husk, vi naturligvis også hjælper med generelle kloakopgaver, hvis der er behov for det.

Kontakt os

Hos Lyngholm ApS tilbyder vi dig professionelle kloak- og entreprenørløsninger. Vi er en mindre virksomhed med masser af erfaring og et solidt fagkundskab. Vi arbejder fleksibelt, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten og håndværket.​

Kontaktoplysninger

LYNGHOLM ApS

Ladegårdskov 18, 6300 Gråsten

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2534 6097

E-mail: info@lyngholmkloak.dk