Kloakarbejde i Gråsten og omegn

Som autoriseret kloakmester hjælper vi dig med alt inden for kloakarbejde. Fra vores base i Gråsten, kører vi dagligt rundt til vores kunder i Sønderborg og Aabenraa kommune. Det er vigtigt for os, at vores arbejde bliver udført i høj kvalitet og med holdbare løsninger, så vi efterlader vores kunder glade og tilfredse hver gang.

Vi arbejder fleksibelt, da vi altid tager udgangspunkt i kundernes behov, og deres ønsker til kloakløsninger er ikke altid ens.

Vi tilbyder dig hjælp med alt indenfor:

  • Separering af regn- og spildevand.
  • Nyanlæg og renovering af kloak.
  • Montering af rottespærre.
  • Udbedrende arbejde efter rotteangreb.
  • Anlæg af f.eks. minirensningsanlæg eller pumpebrønde.

Vi er en mindre virksomhed med rod i lokalområdet, og er derfor afhængig af, at kunderne er tilfredse med vores arbejde, så de anbefaler os til venner og kolleger.

For at sikre din tilfredshed, vil vi gøre os umage med at rådgive og vejlede dig, når du kontakter os om kloakarbejde så du altid er sikker på, at opnå et produkt, der lever op til både dine krav og til vores høje standarder.

Vi hjælper dig også gerne med dræning, spuling og faskiner i forbindelse med kloakarbejde. Efter kloakarbejdet kan vi også udføre belægning og reetablering af overflader. Vi bortskaffer som udgangspunkt alt overskudsmateriale efter endt arbejde.

Ønsker du et tilbud på kloakarbejde?

Ring til os på telefon 25 34 60 97, eller send en mail til info@lyngholmkloak.dk hvis du har brug for en hjælpende hånd med kloakarbejdet, eller uheldet er ude, og du har akut brug for en kloakmester.

Er det en større opgave, der skal løses kommer vi gerne forbi og vurderer omfanget, før vi sender dig et gratis og uforpligtende tilbud.

Belægning

Kloak

Separering

Rotteskader