Flisebelægning som matcher dine ønsker og behov

Lyngholm ApS er et alsidigt foretagende, og derfor tilbyder vi nu også at hjælpe dig med din nye flisebelægning.

Hvis du skal have lagt nye fliser, have en ny indkørsel eller ønsker en flot gangsti i haven, så finder vi en løsning til dig. Vi udfører forskellige former for flisearbejde for private husejere i Gråsten, Sønderborg, Aabenraa og andre omkringliggende områder. Vi kommer derfor også glædeligt ud til dig, hvis du drømmer om en ny belægning.

Med vores fleksible arbejdsgang tager vi altid højde for dine ønsker i forbindelse med belægning omkring dit hus. Vi kan i fællesskab lægge en plan for, hvordan du gerne vil have, at din flisebelægning skal se ud, hvorefter vi udfører arbejdet efter din vision.

Få tilbud på belægning

Hvilken type belægningsarbejde kan vi hjælpe dig med?

Vi hjælper dig med glæde, når du skal have anlagt stisystemer, en terrasse, en indkørsel eller flotte fliser til gårdhaven, og vi arbejder med lige præcis det belægningsmateriale, du ønsker.

Vi har stor erfaring med blandt andet:

  • Betonarbejde
  • Lægning af fliser
  • Lægning af tegl
  • Lægning af herregårdssten.

Vi hjælper også gerne med opgravning af rødder og buske. Skulle du samtidig få brug for hjælp til noget kloak– eller entreprenørarbejde, så tag endelig kontakt.

Ønsker du at indhente et godt tilbud på din flisebelægning?

Uanset hvilken form for flisebelægning du drømmer om, så er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og en omtrentlig pris.

Du kan ringe til os på telefon 25 34 60 97 eller skrive til os på e-mail info@lyngholmkloak.dk. Vores virksomhed er beliggende i Gråsten, hvorfra vi servicerer i hele Aabenraa og Sønderborg. Vi sørger for, at du får en flot belægning, der kan holde i rigtig mange år. Vi udfører professionelt belægningsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi beregner også gerne en pris på lige netop den flisebelægning, du drømmer om.

Ring til os
Skriv til os

Belægning

Kloak

Separering

Rotteskader